Alternativ träning

Nu i dessa tider då Covid-19 tyvärr har tagit fart på nytt och utvecklingen går åt helt fel håll så har vi fått hårdare restriktioner i de flesta län i Sverige.
I våras la mitt gym många av sina pass utomhus. Nu när vi går mot vinter är det inte lika lätt att flytta ut så många pass. Ett Bootcamppass har dock varit ute sedan i våras och fortsatt med det trots mörker. Nu till veckan som kommer blir det ett Bootcamppass till i veckan som är utomhus. Toppen tycker jag som gillar det här med guppträning och jag tycker dessutom att det är skönt att träna utomhus.
Jag tar Folkhälsomyndigetens råd på allvar och har bokat av alla mina gruppträningspass inne på gymmet.
Nu får det bli träning hemma.
Igår gjorde jag ett eget Tabatapass hemma i vardagsrummet.
Det blev riktigt bra. Jobbig instruktör dock som inte lagt in någon vila utan körde aktivt i 32 minuter;)
När Tabatan var slut så hade det slutat regna ute så då blev det 3 km löpning också.
Jag värmde upp med att hoppa hopprep. Det är grymt jobbigt!

För någon månad sedan tittade jag efter varma löparskor när jag var på Stadium med en av sönerna som behövde nya skor. Jag såg ett par helt perfekta, men tyvärr fanns de inte i rätt storlek.
Idag fick jag ett mejl från Stadium om varma löparnyheter från Asics. Då var skorna med där. Jag tänkte igår på att jag verkligen behöver varmare skor nu när det blir mer uteträning i och med Coronan. Så väldigt passande med mejlet som kom. Jag gick in och tittade om det fanns rätt storlek inne i butik. Erikslund hade fortfarande inga som passade mig, men det hade Stadium på stan. Jag ringde dit för att kolla att det stämde och bad dem lägga undan dem i kassan så jag inte behövde gå genom hela butiken för att komma till skoavdelningen. Jag är inte och shoppar kläder så ofta och då känns det ju väldigt dumt att göra det när man avråder från det.
Skorna låg i kassan och han jag hade ringt och pratat med hade nog sagt att jag var nogrann med restriktionerna för tjejen i kassan var väldigt hjälpsam och såg till att jag inte behövde trängas med någon annan i kassan.
När jag kom em gick jag och min man en promenad och de nya skorna testades. Väldigt sköna och mycket varmare än en vanlig löparsko.

Snygga också 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait