Höststädning i trädgården

Vilket väder lördagen bjöd på den här helgen. Varmt, vindstilla och en sol från en klarblå himmel. Jag skrotade runt och mös i trädgården i stort sett hela dagen. Jag plockade av alla mina tomater och klippte sedan ner alla plantor och la i sopsäckar. Jag ska fermentera tomatplantorna med EM-aktiv och Terrafert jord. Jag har inte hunnit fixa klart med det än. Det får jag fixa klart imorgon eftermiddag.
Jorden i krukorna ska läggas i stora plastlådor till mina kommande jordfabriker. Det är så fascinerande att det blir fin jord av något som nästan bara består av rötter. Med en hink bokashi i så simsalabim så har man den finaste jord man kan tänka sig.

Många sådana brickor med tomater står nu i vardagsrummet och i förrådet.

Björnbären njuter nog av att känna solens strålar utan en massa storväxta tomater framför sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait