Färdigställande av nya rabatten

Sent igår kväll blev nya rabatten klar. Klockan var nästan åtta på kvällen så då var det för sent för mig att ta över stafettpinnen och slutföra det sista på nya rabatten. Det som jag tycker är kul att få välja växter och sedan plantera dem.
Jag hade turen att sluta tidigt idag och hann då ha en härlig eftermiddag i trädgården innan det var dags att åka på Bootcamppass ute på gymmet. Det blev en bra träning under eftermiddagen också då jag och skottkärran gav oss iväg till Norells trädgårdscenter för att köpa jord. Tre säckar jord får jag plats med i skottkärran. Det fick plats med mycket jord i rabatten så tre vändor till trädgårdscentret blev det. Jag hade en säck hemma redan innan också så 10 säckar hade jag i.
Mina fem solhattar och den vita vinbärsbusken som jag redan köpt planterade jag ner. Björnbär- och Thai Berrybusken väntar jag lite med då jag måste veta var spaljéerna ska hamna.
Så nöjd med min nya rabatt 🙂

Dagen efter hamnade jag på Norells trädgårdscenter igen och köpte lite fler växter. Alunrot gav fin höstfägring med sina vackra blad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait