Vem äter mina bönor

Jag har sett spår av att någon varit och ätit av mina bönor i köksträdgården då det legat några på marken lite då och då. idag tog jag och skördade alla som var mogna och såg då att flera bönor, speciellt de som sitter 1 och 1/2 meter upp är avtuggade. Det är bara små snuttar kvar. Jag har sallad som är uppäten. Det tror jag att Hoppe hare varit och mumsat i sig, men det här är lite väl högt upp för haren. Är det kanske besök av rådjur?
Hittade också en mystisk bajshög under päronträdet, alltså ganska långt in på tomten. Vem har gjort den?

Jag har också plockat av många tomater idag med så nu är kylen full med dessa små godingar.
Jag skördade också mina lagringstomater. Jag valde att hänga mina en bit ifrån varandra när jag ska lagra dem. Tänker att om någon blir dålig så behöver inte så många bli påverkade. Vet inte om det är så smart som jag tänker mig 😉
Det får tiden utvisa.

Vi har också grillat ikväll, få se om det blev årets sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait