Små jägare

De är helt otroliga jägare, båda våra kattpojkar. Även om Snurre är i en klass för sig så har lill-Sigge verkligen tränat upp sig den här sommaren.
Imorse när jag åt frukost hörde jag att någon kom in genom kattluckan. När det inte kom in någon katt i köket utan stannar kvar i tvättstugan så är det ett tecken på att katten har något med sig. Sigge började jama och då var frågan, levande eller dött sällskap med sig den här gången? Sigge har ofta med sig levande byten in. Jag hade dock tur att hans fångst dött ute. En stor mus hade Sigge lyckats fånga.

Alldeles skräpig hade Sigge blivit på nosen i jakten på musen.

Snurre har varit hemma i 10 1/2 dygn i morse. Han gick ut vid halvåtta-tiden och har fortfarande nu vid tio på kvällen inte kommit in. Få se om det är dags för en lång tur igen 🙁
Så konstigt att han får för sig att vara borta så länge. De här dagarna han hållit sig hemma nu har han varit inne jättemycket och bra varit ute ganska korta stunder.

Bra att en av katterna är skötsam och kommer in senast klockan nio varje kväll och sover hela natten utan att tjata om mat eller vilja gå ut. Han stör aldrig oss hussar och matte. När Snurre kan jama på natten kan han komma bakom honom, men säger aldrig något själv. Om inte Snurre är inne ligger Sigge och sover gott hela natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait