Trappen utanför uterummet

Igår blev min man färdig med trappen till uterummet. Det blev så bra och snyggt. Det ska bara på lite brädor på kanten. Det fanns inga fler brädor hemma och äldsta sonen hade fått låna bilen i helgen så de får komma pp en annan gång.
Redan när uterummet började planeras har jag velat ha tramp- eller om det heter stegstenar från uterummets trapp fram till köksträdgården och de kom också på plats igår. Det blev också så bra som jag fantiserat om.
Jag trivs hemma i trädgården och det är verkligen tillfredsställande när saker och ting blir bättre än man tänkt sig 🙂
Några små solcellslampsdjur har jag satt på trappen och deras ögon lyser verkligen starkt i mörkret.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait