Snurre

Vår katt Snurre är så otroligt snäll och går inte omkring och markerar revir. Nu sista dagarna har han blivit jagad av bland annat grannkatten, vilket resulterat i att han bajsat på sig och skrikit högt. Stackarn!
för två veckor sedan kom han in med ett skadat öra också som aldrig kommer att bli helt igen då toppen av örat är delad som ett v.

Snurre har hamnat på bild i år lokala Facebookgrupp då en tjej lagt in att hon sett en katt som var på väg på cykelbanan mot stan och hon undrade om den hade något hem. En insändare undrade varför hon trodde att katten var vilse. Jo, han var så smal.
Så nu är han både smal (eller slank) och med ett skadat öra. Ännu mer lik en övergiven katt utan ett hem. Lilla plutten som har bott hos oss precis i ett år nu. Han älskar att vara ute och är en helt otrolig jägare. Kommer hem med möss flera gånger om dagen, släpat in sorkar i köket. Jag kommer då inte behöva ha problem med sorkar i mina odlingar med denna jägare i närheten. Han har tyvärr också fångat några fåglar.
Han gav också våra grannar en present som inte uppskattades då han släppte en levande orm i deras trädgård, som tur var en kopparorm eller kopparödla som det egentligen heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait