Altanen inredd

Nu har även resten av altanen bredvid uterummet möblerats. Det var lika snabb shopping av de möblerna, precis som det vi köpte till uterummet. Lite letande på nätet av vissa möbler och några av möblerna gick vi in i en affär och bestämde oss snabbt. Vi var ute tidig fredag kväll så det var inte så jättemycket folk.
På lördagen så skulle min man och näst äldsta son åka och köpa två solsängar som jag hittat på IKEAS sommaravdelning. Tyvärr var de slut och skulle kanske komma in i slutet av sommaren. Det lät ju inte så troligt att de skulle komma in igen och jag ville dessutom ha dem nu, inte när sommaren redan passerat. Jag beklagade mig för äldsta sonen när han kom hem från jobbet på lördagseftermiddagen. Han tog fram datorn och hittade liknande solsängar på Plantagen. De var slut nästan överallt i Sveriges butiker, men det fanns inne på en av butikerna i Västerås. Min man och äldsta sonen åkte iväg och köpte två stycken och hittade även ett parasoll. Vi hade tittat lite på parasoll i de butiker i besökte dagen innan utan att hitta ett som vi var nöjda med.
Jag är så nöjd med slutresultatet av både altan och uterum.
Nu återstår bara för min man att isolera klart under uterummet och bygga en trapp utanför så man kan kliva ut utan att göra ett jättekliv.

Lyser mysigt i uterummet när det börjar skymma sent på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait