Trädgården

I tisdags köpte jag ett tredje plastväxthus och ställde vid de andra två. Då blev det enhetligt då de tre pallkragarna står bredvid varandra. Nästan alla mina vintersådda kålplantor fick plats där i. Hoppas att jag nu kan få mindre angrepp av kålfjärilar i år.

Nu har alla vintersådda plantor fått flytta ut i pallkragarna. Sist ut blev bladpersilja och dill. Nu hoppas jag kunna skörda massor av de kryddorna.

Nästan alla pallkragarna är täckta för att slippa få besök av mina små pälsklingar innan plantorna växt till sig.

Idag har mina misskötta tomater som hade blivit på tok för höga för hyllorna i förrådet blivit omplanterade. De fick också flytta ut i växthuset. Hoppas frostvaktarna ser till att det blir en okej temperatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait