Härligt helgväder

Den här helgen har bjudit på ett riktigt skönt vårväder med ganska mycket sol, ca 11 grader och för första gången på länge INGEN BLÅST.
Jag har hunnit jobba mycket i trädgården. Det är mycket som jag redan borde gjort, men både stormigt väder och tidsbrist har orsakat det.
Vår tomt är inte rolig att vara i när det är storm ute.
Den här helgen har jag fixat till alla pallkragar för att kunna odla i dem. I två av pallkragarna har jag planterat ut många av mina vintersådda kålplantor. De har också fått mina nyinköpta plastväxthus över sig. Nu hoppas jag på att få mindre angrepp av kålfjärilar och även rapsbaggar, som det fanns massor av förra året.
Jag har klippt ner gamla perenner och upptäckt att magnolian har börjat blomma. Jag har också köpt en vit persika, Ice Peach, som ska få bo i vårt uterum som är under uppbyggnad. Den blommar så fint i rosa nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait