Corona

En annorlunda värld vi lever nu med ett Coronahot hängande över oss. Förmodligen kommer de flesta drabbas, men man har ingen aning om hur sjuk man blir. Här hemma har vi varit sjuka veckan som varit. Min man och de yngsta sönerna var hemma hela veckan med lite olika förkylningssymptom. Jag mådde lite dåligt söndag och måndag, men eftersom man måste vara hemma två dagar efter man blivit frisk så var jag hemma från jobbet både tisdag och onsdag också. Det var inte så roligt då det var kontor i vardagsrummet och klassrum i köket. På onsdagen flydde jag och lillmisse ut i förrådet. Sigge tyckte det var jättespänannde att få utforska en ny plats och jag behövde plantera om mina växter. Det tog nästan hela dagen då i stort sett alla behövde få större krukor. Jag ”råkade” också plantera 4 nya sorters tomater också
Om det skulle bli att vi behöver vara i total karantän som i många andra länder så beställer jag fint väder så jag kan njuta i trädgården. I och för sig kommer jag väl jobba ändå då mitt yrke räknas som samhällsviktigt yrke.

Det är inte i alla klassrum man har en katt bredvid sig. Från i onsdags så har gymnasier och högskolor/universitet distansstudier.

Måndag och tisdag var även Daniel hemma från sin praktik då han varit lite hostig under helgen. På tisdagen passade vi på att stödja vår faortirestuarang Veggoköket genom att köpa kebakpizza till lunch. Fem pizzor köpte vi hem. De är så matiga så det blev två kvar som nästan räckte till lunch dagen efter också. Då det är väldigt viktigt att hjälpa restauranger i dessa kristider blev det även kebabpizza till kvällsmat på fredagskvällen. Den gången köpte vi fyra pizzor. Det blev återigen kvar ganska mycket eftersom vi bara ar fyra som åt då. På lördagskvällen fick de två yngsta sönerna det till kvällsmat också. Nej, inte kebabpizza igen, sa dem inte

smiley

Det går att hitta guldkorn i vardagen. Bara en sån sak som att hänga ut årets första tvätt. Det ger en riktig vårkänsla och tvätten luktar så underbart. Tyvärr tror jag att jag reagerar på pollen och får klåda över hela kroppen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait