Allt-i-en-panna

I veckan lagade jag en variant på vegansk pyttipanna. Praktiskt att blanda ihop allt i en ugnsform och sedan bara in i ugnen. Det här receptet heter allt-i-en-panna med kryddig marinad. Det var väldigt gott. Är man känslig för stark mat kan man göra marinaden lite svagare. Här hemma tyckte vi styrkan var bra då vi gillar ganska stark mat. Den här maträtten är perfekt och göra med nästan vilka ingredienser som helst. Bra om man behöver görs en kylskåpsrens. Jag hade i mer sötpotatis och potatis, men minskade mängden paprika och körsbärstomater. Fyll plåten eller plåtarna om man gör dubbel sats. Det gjorde jag och la på två plåtar. Det är inte så noga med mängderna. Ta sådant som du gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait