Buffalo blomkål med god sås

Dagens kvällsmat blev väldigt god. Buffalo blomkålen blev perfekt knaprig och så kom jag på att vi brukade göra en så god sås för mååånga år sen som skulle vara perfekt till blomkålen. Den passade väldigt bra 🙂 Det var bara att veganisera den.

Jag använde Hellmans veganska majonäs. Istället för creme fraiche tog jag Plantis Ifraiche.

Jag gjorde klyftpotatis, blandade grönsaker och en fänkålssallad med äpple, dill och torkade aroniabär. En skvätt rosèvitvbalsamvinäger hade jag på också. Jag stekte också lök, vitlök, chili, grönkål och champinjoner som jag kryddade med gurkmeja, svartpeppar, vit miso och lite soja. Jag stekte i lite vatten blandat med flytande kantarellfond. Till mina två yngsta söner gjorde jag också Hälsans köks schnitzel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait