Sweet chiligryta

Dagens lunch blev en gryta med sweetchilisås. Jag ville testa den då jag tror att mina yngsta söner uppskattar smaken av sweetchilisås. Själv kan jag tycka att det är för mycket dolt socker i en sån sås, men äter man det inte varje dag så 😉 De yngsta sönerna gillar också filèbitar som ingår i den här maträtten. Jag gjorde 1 1/2 sats då det är 320 g i ett paket med filébitar. Då det skulle i 1 1/2 lök använde en gul lök och tog sedan 1/2 rödlök som låg uppskuren i klen från dagen innan. Jag följde i stort sett receptet förutom att jag hade i 1 msk vit miso istället för salt. Jag hade också i lite gurkmeja. Jag valde att koka bulgur istället för ris. Jag rensade klen och använde bland annat de överblivna hamburger grönsakerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait