Pälsklingar

Våra små kattpojkar har fått leka i skogen både lördag och söndag. På lördagen var det ett ruggigt väder med storm och det kom ner lite underkylt regn som var som vassa ispiggar. Idag söndag var det däremot ett härligt väder ute. Sol, blå himmel och mindre blåst. Det var ett riktigt vårväder ute 🙂

Det är så härligt när jag är hemma och hittar de små kattpojkarna liggande tätt tillsammans. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång och så otroligt glad att just lilla Sigge kom till oss och att Snurre är så otroligt snäll. Att det sedan funkade bra mellan alla tre katterna, så att det också blev bättre för gammeltanten Zelda var ju också ett extra plus. Hon håller sig på sin kant, men känns harmonisk.

Det här är olika sovställningar under lördagen då det gosades väldigt mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait