Mysiga skogsturer

I fredags fick det bli en premiärtur för lila Sigge att få upptäcka vår närliggande skog som Snurre älskar att få gå till. Läskigt på vägen dit. Sigge bars i vår famn, men väl där upptäckte han snabbt varför Snurre gillar att vara där. Oj, vad han hoppade upp och ner på stenar. Fyra dagar på raken, våra sista fyra lediga dagar, fick de komma iväg till skogen. Dag två klättrade Sigge i träd. En riktig baddare på att klättra. Konstigt nog klättrade han inte alls dag tre och fyra. De sista dagarna sprang han och jagade och fångade Snurres koppel. Så kul när Snurre gick iväg och kopplet rörde sig. Dag tre gick Snurre hela vägen dit och hem utan att behöva bäras någonting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait