Med envishet kommer man långt

Jag har väl egentligen aldrig varit någon som varit med i så många tävlingar. Några få hästsporttävlingar som ung bara. Så jag tänker att jag inte är en ”vinnarskalle”. Gårdagens bootcamppass avslutades med att alla fick sätta sig mot väggen i 90 grader. Då dyker en liten vinnarinstinkt fram eller en envishet och jäklar anamma fram. Det finns inte att ge sig trots att benen var lite skakiga väldigt tidigt. Jag tror att sista 1 till 1 1/2 minuten var vi bara två kvar. Efter 5 minuter och 30 sekunder gav jag upp då jag började glida ner så mycket från väggen och det var svårt att hålla en 90 gradig vinkel. Mitt rekord tidigare var 5 minuter och 5 sekunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait