Vitlökssådd

Idag bjöds det på ett fantastiskt vinterlandskap ute och det i ett strålande solsken och några minusgrader. Jag hade dessutom turen att ha en tidig dag och passade på att vara ute stora delar av eftermiddagen.

Jag och näst yngsta sonen gick också iväg till Norells, vårt närliggande trädgårdscenter, och köpte en julgran. I år blev det en vanlig gran. Vi brukar i vanliga fall köpa en kungsgran, men gissar att vi i år kanske inte kan ha gran så länge med två busiga kattungar i huset så det gör kanske inget att den börjar barra 😉

Jag har också sopat fram pallkragen som jag förberett för några månader sen för att odla vitlök i. Bort med snön, i med vitlöken och sedan på med tinad jord som jag hade i förrådet. Nu hoppas jag på lite vitlök till sommaren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait