Sigge!

Hux flux blev det ytterligare en familjemedlem i vår familj. Snart 13 veckor gamla kattungen Sigge. Jag har funderat lite och tyckt att Snurre som nu snart är 7 månader behöver en kompis, då gammeltanten Zelda inte blev den ”mamma” jag hoppats på. Lite ensam om att vilja busa är Snurre så förhoppningen är att han får en bästis i lilla Sigge. Det skiljer bara 4 månader mellan dem. Igår när jag tittade på Blocket annonser hittade jag att det fanns leveransklara kattungar som vi åkte och tittade på nu sent i eftermiddag. Så klart föll vi för en av kattungarna som åkte med oss hem på en gång.

Riktig liten tuffing som gick rakt in i huset med en nyfiken Snurre i hasorna. Det har hittills gått väldigt bra. Inte ens Zelda har morrat eller fräst. Sigge vandrade fram till henne och hon tittade bara förvånat på honom och sprang iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait