Höst i trädgården

Igår plockade jag av alla mina tomater, både mogna och omogna. Natten till idag skulle bli kall så nu fick tomaterna komma in och mogna på brickor inne i vardagsrummet. Paprika och chili har jag trängt ihop längst in mot husväggen på altanen. Där hoppas jag de klarar sig ett tag till. Jag plockade också av squash. Några små fick sitta kvar. Hoppas de hinner växa på sig innan frosten tar dem. Två sorters bönor skördade jag också.

När alla tomaterna var avplockade tog jag toppar från några av plantorna och satte i såjord. Sedan fick de flytta in på hyllan i förrådet med växtbelysning. Få se om jag lyckas få dem att överleva. Det vore skoj.

Jag har haft semester idag och passade då på att fortsätta min höststädning i trädgården. Alla tomatplantorna är nu uppgrävda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait