The Game Changers

Igår kväll var jag, min man och de två yngsta sönerna på bio och såg filmen The Game Changers. En väldigt bra film. Sönerna tyckte efter filmen att de borde ”vaska” yoghurten och osten vi har hemma i kylen. (Vi kommer dock inte slänga någon mat. Osten fryser jag ner och yoghurten är nästan slut så den äter yngsta sonen upp). Det är nog det enda icke veganska som finns i vår kyl. Nu är de på att äta helveganskt hemma. All lagad mat är redan vegansk. Varför har ni inte gett oss sådan mat när vi var små, sa yngsta sonen. Få se om de kommer vilja ha vegansk kost i skolan också. Näst äldsta sonen har haft vegetarisk mat i skolan två år på högstadiet, men valde nu på gymnasiet att äta av den ”ordinarie” maten då han inte var så nöjd med den vegetariska maten på högstadiet. Jag tror att den veganska maten på hans gymnasieskola kan vara bra. Yngsta sonen som går på högstadiet tror jag inte skulle få så bra vegansk mat. Vi får väl se om han en dag bestämmer sig för att ändra kost i skolan. Då behövs nog ett möte först för att se vad för slags vegansk mat de tillagar. Själv har jag med mig matlådor hemifrån för att kunna äta vettig vegansk kost på mitt jobb trots att pedagogisk måltid ingår.

Från den 1 okrober kan filmen köpas och streamas via ITunes.

Nu är det här två skärmdumpskort så den blå länken funkar inte att klicka på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait