Triathlon-Sala Silverman


Igår var jag och hejade på min näst äldsta son som gjorde sin första triathlon, Sala Silverman, som är en halv triathlon. Han grejade det galant trots att han inte tränat så länge. Cykling började han med i våras då han bestämde sig för att göra en svensk klassiker och började med Vätternrundan i början av sommaren. Så cykling och simning är nya träningsformer för honom. Han är väldigt vältränad, men inte inom de träningsformerna.
Jag tycker att jag tränar mycket och är i bra form, men när man jämför sig med alla som är med i en triathlon så räcker inte min träning långt. Här ska det tränas cykling, simning och löpning och det i långa distanser. Jag tycker att jag sprungit långt i sommar när jag har sprungit två halvmaror. I en sån här tävling ska du först simma, sedan cykla och efter det springa en halvmara. Det är nog något som jag aldrig skulle klara av. Simning är inte min grej så det tar stopp i första grenen.smiley
Kul skylt som någon peppade deltagarna med smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait