Mogna grönsaker

Idag när jag var ute och vattnade hittade jag flera mogna paprikor. De satt där så fina och sken i kapp med solen. Vi har haft ett fantastiskt sensommarväder den här helgen. På sena eftermiddagen hade vi idag 25 grader smiley
Ett av mina isbergssalladshuvud har knutit ihop sig till ett perfekt salladshuvud. Vi har skördat lösa blad redan, men den här är helt perfekt smiley
Jag såg på min brysselkål att det verkar finnas små anlag att det kan bildas små brysselkål på dem. Hoppas de växer på sig så att det går att skörda egna brysselkål.
Vi har mycket björnbär i år. De är väldigt goda. Vilken skillnad mot att äta köpta frysta.
Idag har jag väldigt mycket senare än förra året äntligen skördat mina första squash. En rund och en vanlig. Jag har också några fina sommarsquash som är vackert randiga på gång. Spagettipumpan växer på sig riktigt bra och några mindre är också på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait