Linscurry med kokosmjölk och lime

I veckan lagade jag en linscurry med blomkål då jag har hela kylen full med blomkål. Gick inte att låta bli att köpa på mig 4 stycken när det var så prisvärt smiley
Jag följde i stort sett receptet förutom att jag stekte i vatten blandat med flytande scharlottenlöksfond. Jag hade i mangold istället för spenat då jag har mycket mangold i trädgården. Jag hade i 1 msk vit miso. Då går det att minska på saltmängden. Jag hade också i lite gurkmeja.
Jag tyckte att det blev lite besk smak på grytan och hade också i lite dadelsirap.
Jag hade inga körsbärstomater hemma utan skar 3 vanliga tomater i mindre bitar.
Jag hade inga chashewnötter hemma utan det blev jordnötter till istället.
När jag åt den här maträtten direkt när den var tillagad tyckte jag den var så där. Jag funderade på om jag skulle lägga in receptet, men när jag åt det till lucnh idag tyckte jag det var väldigt gott. Antingen så har den blivit godare av att stå eller så är det så att maten inte alltid smakar bra när man stått mitt i matlagningen smiley
Tomaten och gurkan är från trädgården. Bästa tiden i trädgården nu när jag får skörda från de plantor jag odlat fram smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait