Jag gjorde det!


Jippi! Idag sprang jag en halvmara smiley
Lika bra att snabbt klara av målet jag hade satt för sommaren.
Jag hade inte bestämt hur långt jag skulle springa när jag gav mig iväg, men var lite sugen på att klara en halvmara. Kul att utmana sig själv. Jag har verkligen aldrig varit i närheten av de sträckorna tidigare. Knäna kändes bra i början så då var det bara att springa på.
När jag hade sprungit i nästan 8 minuter cyklade ett par om mig. De var i min ålder ungefär och hon sa: det där var lätta steg. Helt lätt kändes det inte, men kul att det såg lätt ut i varje fall. Kanske var det hennes komplimang som giorde att det blev en halvmara idag.
När jag hade sprungit 15 km mötte jag en äldre man på cykel som gjorde tummen upp åt mig. Kul med lite peppning smiley
Det behövdes verkligen då. Jag hade ont i knäna och i stortåna. Vet inte varför då skorna inte är för trånga. Undrar om jag måste knyta skorna hårdare för att hålla foten mer still i skon?
Det gjorde förfärligt ont sista 2 kilometrarna. Hade jag inte varit envis och inte tycker om att ge upp så hade jag slutat springa, men nu var det inte ett alternativ.
Så kul att klara det och på en helt okej tid dessutom. Jag är nöjd smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait