Spring för att du kan!

Den här helgen har huset blivit fullt igen med alla våra söner på plats. Så mysigt smiley
Båda äldsta sönerna har kommit hem för att sommarjobba här i Västerås. Vi har också haft besök av min syster och hennes två barn. Näst äldsta sonen fyllde 20 år i lördags och det firades med besök av ännu mer släkt på lördagseftermiddagen.
Mina pass jag brukar gå på när jag har möjlighet på lördags- och söndagsförmiddagar passade inte att gå på den här helgen, men eftersom jag är morgonpigg så blev det tidiga löpturer istället. Så härligt sköna sommarmorgnar var det både igår och idag.
Jag tänkte på hälsoinfluencerns Therese Alvéns ord (som tragiskt gick bort i början av veckan efter en kort tids sjukdom endast 37 år gammal) att ”spring om du kan”. Lite ont i knät, men jag kan!!!
Jag brukar springa 11 km när jag springer långt, men igår blev det 12 km. Jag trodde att det var min längsta sträcka jag sprungit någonsin, men Runkeeper hade koll och sa att det var min näst längsta sträcka.Idag tänkte jag att jag skulle springa lite kortare, men ändrade mig och tänkte att jag slår mitt rekord i längsta sträcka istället. Jag har som mål att springa 21 km under sommaren, en halvmara. Få se om jag lyckas smiley


Sträckan idag blev 14 km så jag lyckades få till min längsta sträcka hittills. Så skönt att komma in och äta en god frukost efter löpturen smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait