Mera bärbuskar!

Igår var jag på trädgårdsmässan i Älvsjö, (Nordiska trädgårdar).
Min plan var att köpa mer bärbuskar då jag har sparat lite plats för det när köksträdgården blev till förra året. Det blev 9 krukor med buskar. Det kanske blev fler än jag planerat för, undrar varför det alltid blir så smiley
Ja ja, det går alltid att trolla fram någon plats för dem smiley
Jag hade hoppats att det skulle vara härligt vårväder ute idag, men den förskräckliga blåsten gjorde att det inte alls var skönt på baksidan. Jag hade annars försökt mig på att gräva ner mina nyförvärv.
Jag ville ha någon lite ovanlig bärbuske och hittade Jostabär. Det är en blandning mellan svarta vinbär och krusbär. Smaken ska påminna om en mild svartvinbärssort fast bärstorleken är som små krusbär. De kallas också krusvinbär.
Jag köpte också en björnbär (så nu har jag två), 3 olika sorters blåbärstry, en rysk buskkörsbär (chokladkörsbär) och 3 hallonplantor, Olympic Double, Two timer (gul) och svarthallon.
Längtar efter att alla bärbuskar ska börja ge oss många bär så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait