Roligaste träningsformen

För ganska precis 2 år sedan tog min äldsta son med mig på mitt första gruppträningspass på Actic. Du kommer nog gilla det, sa han och det hade han rätt i smiley
Lite läskigt i början, men som tur var fanns han med som stöd. Jag kan verkligen rekommendera att gå på gruppass. Det finns många olika slags pass att välja på och det passar för alla, ung-gammal eller vältränad-otränad, det spelar ingen roll. Alla kan träna ihop trots olika förutsättningar. Det är socialt trevligt att träna i grupp.
Innan hade jag tränat i nästan 2 år på ett gym i samma hall som barnen spelar badminton i. Jag tränade ensam, ca 2 gånger i veckan och gjorde samma sak varje gång. Inte så utvecklande i längden, men jag körde på för det var praktiskt att snabbt kunna smita in och träna under tiden några av barnen tränade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait