Kål, blåbärstry och dahlia

Det har inte blivit så mycket trädgårdsarbete eller ens något trädgårdshäng på några dagar. I onsdagsmorse klippte jag klart gräset som jag börjat med dagen innan. Annars har tiden enbart gått åt till att förbereda ett studentfirande. I fredags var det dags för yngsta sonen att ta studenten. Så nu har vi gjort vår femte och sista student. Kul, men skönt att kunna bocka av det 🙂
Igår dagen efter studentfirandet planterade jag ner kål i nya landet på framsidan längs grannarnas uppfart. Det blev två olika sorters broccoli, grönkål scarlet och blomsterkål. Många kålplantor finns kvar att trolla fram någon plats åt 😉
Upptäckte igår att den första dahlian har börjat blomma 😍
Första rosen är också på gång att slå ut.

Idag har jag också plockat av blåbärstry som jag egentligen hade behövt plocka redan för några dagar sedan, men som verkligen inte hanns med. Fåglarna har nog hunnit mumsa i sig en del. Många koltrastar har hållit till där. Siri springer dit och försöker vakta bären åt matte 😺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait