Dahlior

Riktig högsommarvärme ute trots att det bara är maj och inga kalla nätter i sikte de närmaste 10 dagarna så kände jag att jag vågar sätta ut alla mina dahlior. 16 påsar med knölar som hunnit utvecklas till stora plantor i alla förutom i tre av påsarna. Två stycken är dessutom på väg att blomma redan 😍

De påsarna som det inte växt något i var jag på väg att slänga för jag trodde att de knölarna var dåliga efter min övervintring. När jag rev upp plastpåsen såg jag att det var på väg att gro i två av påsarna. Den tredje hade en fast och fin knöl så den hamnade också i jorden. Förhoppningsvis kommer det bli 15 ljuvliga dahlior att njuta av. En dahlia gav jag bort till äldsta sonen och hans sambo.

Perfekt när dahliorna växer upp och skymmer de nervissnade tulpanerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait