Trädgårdssöndag

Den här söndagen blev verkligen en heldag i trädgården för min man, typ 12 timmar. Bara avbrott för att äta mat (som jag lagat)och så åkte han en snabbis till Bygg Max för att köpa lite fler skruvar och brädor.
Så bra kämpat. Staketet på framsidan som påbörjades igår blev färdigt idag 😍
Tyvärr hann jag inte sätta upp de dekorationsplattor som ligger i förrådet och väntar 😉

Jag har också varit ute i trädgården, men haft avbrott för lite mathandling, laga mat och hänga tvätt. Jag cyklade också iväg på ett träningspass på eftermiddagen. Jag hann ganska mycket, men inte allt som jag hade velat göra. Det mest akuta som är kvar att göra är att plantera om de vintersådda kålplantor som jag inte kan sätta ut ännu. Jag hade också tänkt att få ner bönor i jord som ska få växa upp inne, men det hanns inte med, trots att jag nästan hade bestämt mig för att så dem det första jag gjorde på morgonen 😔
Imorgon får jag se till att det blir av.
Mycket purjolök har jag om alla tar sig 😄
Kom på igår kväll att det var den 18 maj igår. Jag skulle så potatislöken då. Lite sent att göra det vid 22-tiden, men jag sådde dem ivarjefall idag. Jag hade sått i alla pallkragar igår, så de fick hamna i en liten enkelpallkrage bakom lilla växthuset. Inte bästa platsen kanske. Hoppas det blir bra ändå.

Undrar om jag verkligen behöver duscha när jag är klar med trädgårdsarbetet 😂
Jag brukar bli jordig, men det här var nog ett rekord 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait