Bina och fjärilarna har vaknat

Påsken startade med sol och faktiskt lite vårvärme, äntligen. Det tyckte nog också bina som vaknade till på långfredagen. Även fjärilar har dykt upp i trädgården 🥰
Jag var upptagen med att fixa påskbuffé så jag missade dem igår, men idag fick jag se dem. Vilken tur att jag gjorde lite vårfint i några krukor i onsdags så att det fanns lite mat åt dem. Pärlhyacinter är en favorit.

Nu när jag såg bina flyga runt så gick jag ner till Norells för att köpa lite fler blommor så att jag kunde fixa något till hotellrestaurangen också. Alltså plantera blommor i ampelkrukan som hänger vid insektshotellet 😉

Fyllde på fatet med vatten också så bina har något att dricka också eller var det åt Siri jag fyllde i vatten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait