Vintersådder 2024

Igår gjorde jag iordning alla vintersådder. Det är bara en plastasken som inte fått några frön. Jag har tänkt att så gul lök från frön i den, men måste först köpa en påse då jag inte hade några kvar från förra året. Jag fick så bra skörd av löken som jag odlade fram från frön. Minns dock inte om jag vintersådde dem eller försådde inne. Jag tar nogoxh gör både och för att vara på den säkra sidan. Kommer den utlovade snön i helgen så startar jag igång dem då genom att lägga ett lager med snö på dem. Sen får solens strålar smälta snön och väcka fröna till liv. Bästa odlingssättet, så tåliga plantor som inte behöver avhärdas.

Väderprognosen ändras hela tiden. Kommer det ingen mer snö så får jag vattna igång sådderna.
Bilden till vänster är dagens prognos och den till höger är från igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait