Grönkål

Idag var jag ut i trädgården för att plocka in grönkål att ha en till en grönkålspaj som jag skulle laga iordning till julbordet. Det var inte bara jag som skördat av kålen. Rådjur och även hare hade mumsat i sig med god aptit. De hade som tack gödslat i odlingen 😉
De har inga svårigheter att ta sig in i trädgården då vi bara har hunnit sätta upp högt staket på baksidan, men jag hade ändå hoppats på att slippa besök av rådjur. Nästa vinter borde jag slippa dem då vi förhoppningsvis har staket runt hela tomten då.
Jag passade på att ta in lite extra grönkål för att göra grönkålschips. Det är så gott, men tyvärr tycker jag att grönkålen ändrat smak nu när de varit frysta ute i landet. Det har varit rejält kallt de senaste veckorna fram till idag. Det gjorde att chipsen inte var lika goda som tidigare under hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait