Odlingsförberedelser

Jag har funderat om jag skulle täcka den nya odlingsbiten med tidningar och organiskt material eller bara låta jorden vara över vintern, men beslutade mig nu för att täcka den. Kanske kan jag kväva de kvarvarande knölklocksrötterna för jag lär ju inte ha fått bort alla 😉
Nu får andra gräsfrön inte fäste så bra heller.
Jag la först på tidningar, sedan hade jag på det gräsklipp jag sparat i plastpåsar från någon av de sista klippningarna och löv. Efter det hämtade jag växtdelar som jag lagt på komposthögen. Jag klippte ner alla solrosor i småbitar och la på dem också.

Jag krattade också ihop löven från vårt plommonträd som hamnat ute på allmänningen. De löven fick hamna på lökplanteringen i köksträdgården och ramslöken fick också lite tjockare lager med löv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait