Nya tomatsådder

Idag har jag startat upp den nyinköpta lilla hydroponiska odlingslådan jag köpt. I den ska jag testa att odla tomater. Jag har aldrig odlat tomater så förut så det ska bli spännande att se hur det kommer funka. Alla tre tomatsorterna är microdvärg som jag köpt av en privatperson ien av odlingsgrupperna på Facebook. Jag tror att det lyckades ramla ner två frön i antingen mitten eller längst till höger.
I somras hittade jag plastställningen på ICA Maxi till halva priset och det såg så smidigt ut med den. Den var dock inte smidig att sätta på växtbelysningen, men till slut så lyckades min man efter att jag gett upp. Jag trodde nästan att jag skulle paja den dyra växtbelysningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait