Nya odlingsytan snart klar!

Igår tog min man tag i det senaste projektet för att få till en ny odlingsyta och kanske sista, då vi inte har så stor tomt. 686 kvm är vår tomt på. Det hade varit trevligt med lite större. Vem vet, jag kanske lyckas trolla fram fler ytor även om det inte känns så just nu 😉
Det var inte bara buskar som växt där utan även knölklockor, mitt hatogräs om man nu får kalla knölklocka för ogräs.
Så många knölar passade jag på att gräva upp nu när buskarna var borttagna. Då allt på knölklockan går att äta så sparade jag rotknölarna.
Ikväll har jag rostat dem i ugnen. Lite lik palsternacka i smaken, lite trådigare bara tycker jag. Jag kanske inte ska vara så sur på knölklockorna för om krisen kommer så har vi ivarjefall dem att äta 😉

Idag fick min man murstenarna på plats. De har legat och väntat på att få ett nytt användningsområde i ett år nu då de togs bort när garageuppfarten breddades. Perfekt att det var exakt rätt antal stenar som vi hade över 👍

Nu ska det bara upp ett staket till våren. Planen är att sätta armeringsnätsstaket på framsidan också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait