Snurre

I fredags åkte vi på semester till sommarstugan och lyckades hitta Snurre som inte varit hemma på tre månader och fick med honom till stugan. För några veckor sedan fick vi vetskap om att han håller till vid ett hus ca 100 meter från vårt hus. Han ligger på deras baksida och jagar möss och fåglar i skogsdungen bakom. Vi har matat honom nästan varje dag på fotbollsplanen bakom vårt hus sedan vi fick veta var han håller till.
Idag på fjärde dagen i sommarstugan tog jag in honom mot hans vilja. Efter det har han gått in två gånger själv och ätit mat och sovit i sängen. Hoppas att det här ger honom sug på ett hemmaliv när vi kommer hem. Han hängde även med på en kvällspromenad igår och en skogstur idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait