Färdigmöblerat

Det blev en lång dag igår. Först hämta ut nyckeln till näst yngsta sonens korridorsrum i Umeå. Väl inne på rummet blev det till att fundera en stund på hur vi skulle kunna möblera för att det skulle bli mysigt. En väldigt stor hjälp fick vi av äldsta sonens flickvän som snabbt ritade upp några alternativ.
Rummet hyrdes ut möblerat. Det som fanns var en sängstomme (madrass fick man köpa själv), ett skrivbord, en hurts och en fåtölj. Fåtöljen var inte den roligaste, såg ut som fåtöljerna i väntrum på sjukhus/vårdcentraler. Den hade sonen gärna velat få bort, men då vi inte kan flytta den och förvara den någon annanstans så täckte vi den med en enfärgad mjuk filt. Blev lite bättre då.
Sedan bar det av till IKEA där vi hittade inspiration och sedan hittade alla möbler vi behövde. Skönt att handla på ett ställe, det tar tid ändå när man inte vet innan man kommer dit vad som ska handlas.Det hann bli sen eftermiddag eller tidig kväll innan vi kunde börja skruva ihop alla möbler.
Klockan hann bli över tio på kvällen när vi nöjda lämnade näst yngsta första boende som vi kände oss väldigt nöjda med. Tavlor, en TV-bänk och en TV får han fixa när han är på plats i slutet av sommaren, annars kom nog allt annat på plats.
Vid halv elva gick vi och köpte oss Subway till kvällsmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait