Lasagne

Letade på ett nytt lasagnerecept som uppskattades av alla i familjen som åt av den. Det här var den bästa lasagnen, sa näst yngsta sonen 👍
Lätt att göra också. Istället för färsk spenat plockade jag två olika sorters målla i trädgården, ogräset svinmålla och trädgårdsmållan som jag odlade för 2 år sedan men sprider sig som ogräs och kommer upp överallt fortfarande. När jag vill rensa bort de ur odlingarna så rensar jag när jag kan ha dem i matlagningen. Funkar perfekt istället för spenat. Trädgårdsmållan har dessutom väldigt fin färg.
Jag har gjort lasagnen två gånger på kort tid och andra gången hade näst äldsta sonen med sig färsk spenat som behövdes ätas upp. Då blev det trädgårdsmålla och spenat den gången.
Jag gjorde dubbel sats, alltså för 8 portioner. Då blev det lagom i de två formarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait