Mer staket

Den här helgen har min man kämpat på med att bygga vidare på vårt staket med armeringsnät på baksidan. Både lördag och söndag har gått till att fixa det. Igår gräva hål och ha i makadam och förberett lite annat till gjutningen som skedde idag. Alla plintar till staketstolparna är nu på plats 🙂

Riktig tur att det är på gång då jag gick förbi Norells efter jobbet i fredagseftermiddag. Ska jag följa med och hjälpa till att bära frågade min man. Nej då, jag ska inte köpa något idag, bara titta. Gissa hur det gick med det 🤔😁
Jag fick ringa efter min man som fick komma och hjälpa till att bära då jag inte hade med mig min trogna följeslagare som brukar vara med mig till Norells, nämligen min skottkärra 😀

Två klätterrosor till rosenbågen/portalen på baksidan där vi bygger staket. Det fanns så många fina rosor så det fick bli två olika sorter. Två buskar till framsidan och två perenner till rabatten på framsidan blev det också.
Idag var jag ner till Norells och köpte jord till alla nyplanteringar och även lite fler perenner till framsidan där jag började rensa bort ogräs idag och insåg att det behövdes lite nya växter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait