Nästan alla plantor ute

I fredags åkte alla gurk-, melon-, squash- och pumpaplantor ut i växthuset.
Igår satte jag ner gurk- och melonplantor i växthusen.
Idag på eftermiddagen satte jag ut squash- och pumpaplantor utomhus i trädgården. Då jag hade alldeles för många plantor så fick jag hitta på platser åt dem lite överallt i trädgården. Några squashplantor fick hamna i krukor vid nya armeringsnätsstaketet vid tomtgränsen. Kanske är krukorna i minsta laget. Det visar sig väl om det kommer bli några squash. Planen är att de ska klättra i staketet. Toppen, för de kan inte sniglarna mumsa i sig av squashen.

Nu vill jag verkligen inte ha några kalla nätter för då blir det mycket att täcka. I natt ser det väldigt bra ut. Vilken sommarvärme vi har 🌞👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait