Årets första fjäril

Idag var det sol från klarblå himmel och faktiskt riktigt skönt om man kom undan blåsten. Vår baksida brukar vara riktigt blåsig, men idag hade jag tur och kunde njuta av en sluta-tidigt-dag ute. Trots skön marssol från klarblå himmel så ville inte den riktiga vårkänslan infinna sig då vi har mycket snö. Det känns snarare som en väldigt vacker vinterdag, men det är ju inte det jag vill just nu. Jag vill ha riktig vår, med massor med plusgrader. Längtar efter att få starta igång med årets projekt i trädgården. Lycklig blev jag när jag såg årets första fjäril, en nässelfjäril. Först flög den ute vid grannarnas tujahäck på andra sidan gatan på framsidan av vårt hus. Lite senare såg jag en på baksidan på vår tomt. Gissar att det var samma fjäril som jag såg två gånger. Det finns hopp om våren trots allt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait