Värdelöst väder

Igår när jag gick hem från jobbet vid 13-tiden hade det börjat regna. Resten av eftermiddagen öste regnet ner. Lite skillnad mot torsdagsvädret som bjöd på 11 grader och mycket sol.
När jag kom hem i regnvädret kollade jag till ramslöken. Oj, vad den växt.
Inne såg jag att det börjat spira i krukorna med luktärtor, sockerärtor och bondbönor.


De här upptäckterna gav lite tröst i det eländiga vädret 😉
Om jag tyckte gårdagens väder var deppigt så blev det ännu värre idag. Bilen var igensnöad på morgonen så jag hann sopa fram den två gånger innan jag åkte till gymmet. När jag kom ut från gymmet var det ännu värre. Bilen var totalt igensnöad och såg ut som en gräddtårta. Oplogade vägar och så kraftigt snöande att man inte såg så långt framför sig. Inte roligt köra bilväder.
Minst I dm nysnö fick vi. Riktigt onödigt 🙃
När jag åkte bil hörde jag på radion att idag är det Vårfrudagen då man firar övergången från vinter till vår, eller hur det nu var 😉🤣

Stackars vårblommor som tittat fram 😉

Vårtecken är positivt förutom det här vårtecknet. Fästingar!!! 😠
Upptäckte årets första fästing på Snurre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait