Måste bli pigg

Vaknade helt feberfri idag, 36,8. Äntligen!
Tyvärr känns kroppen väldigt sliten efter många dagar med feber och den här eländiga hostan som inte vill släppa greppet. Jag hade önskat att jag mådde helt bra idag.
Jag vill göra klart vintersådder och sedan finns det både paprika- och rotselleriplantor inne i sovrumsfönstret som behöver skolas om en första gång. Det är väl bara att gilla läget och ligga i soffan och hoppas på att morgondagen bjuder på en piggare kropp.


Gick ut en kortis med Sigge på fotbollsplanen och skogen intill mitt på dagen. Skönt med lite luft även om det var lite ruggigt ute. Perfekt att gå med en katt om man vill hålla ett lugnt tempo och även stå still och vila tills katten fått undersöka och stryka sig mot alla stubbar och grenar den önskar. Det tar aldrig slut. Det som tar slut är mattes tålamod och då kommer Sigge när jag börjar gå 😉
Sigge är duktig på att springa på för att hinna med matte, men han måste också få bestämma lite egen takt inne i skogen. Han har blivit så jagad av grannkatten på sista tiden så han njuter av att ha med matte som beskyddare igen. Vi brukar se till att få till en promenad tillsammans nästan varje dag när jag inte är sjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait