Spenaten har börjat gro

Gick en kort promenad på fotbollsplanen bakom vårt hus med Sigge idag. Han var riktigt klättersugen idag, vår lilla mästerklättrare 😻
När jag kom tillbaka in i trädgården tittade jag ner i pallkrageväxthuset i köksträdgården. Oj, så förvånad jag blev när upptäckte att spenaten redan börjat gro. Inte så bra kanske då det fortfarande lär bli många fler kalla vinterdagar. Jag har sått spenat i stora växthuset också som jag inte vattnat igång än. Hoppas på spenat där om det går åt skogen med den andra. Lite självsådd vintersallad växer fint också ute i öppna pallkragar. Vilken toppengröda. Den ska jag se till att så mycket av i slutet av sommaren.

Så soligt väder. Åh, vad jag längtar efter vår och värme 🥰
Underbart med de vackra solnedgångarna som kommer med soliga dagar. Det är verkligen något magiskt med solnedgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait