Sova väder

Idag var det ett riktigt sovaväder för katterna här hemma, till och med för kattungen Siri. Igår var hon ute och åkte bil och fick åka hem och hälsa på kattkompisarna Majsan och Selma. Det tyckte hon var väldigt spännande, men det verkar ha tagit på krafterna eller så laddar hon för att vara en störande katt i natt 😄
Jag undrade var Siri tagit vägen då jag kunnat hålla på med mitt odlande utan att få sällskap av henne. Efter att ha letat nästan överallt hittade jag henne på hennes nattsovplats. Gått och lagt sig där redan på eftermiddagen. En stor gäsp blev det när jag kom och störde hennes skönhetssömn.

Väl nere i köket så utforskades den nya (för dagen) odlingen i köksfönstret. Få se om plantorna får vara ifred när de växer upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait