Fler sådder 2023

Idag har jag efter ett långt uppehåll startat igång min hydroponiska odlingslåda, Harvy. En salig blandning blev det, kanelbasilika, basilika, plocksallad, salladssenap och persilja.

Jag har också satt fler parika- och chlifrön. Chilifröna är riktigt gamla, få se om de gror. Bra då att så tätt i en bytta. Fröna har jag tryckt fast emot den fuktiga jorden. Nu får de stå på värmematta under belysning och förhoppningsvis blir det många plantor.

Årets första sådder som jag gjorde för en vecka sedan, den 1:a januari, har grott med blandat resultat. Purjolök och tomat har kommit bra. Rotselleri är på gång så smått, men paprika och chili lyser med sin frånvaro. Tålamod 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait