Nyårsdagslöpning!

Idag har jag genomfört min tradition med att springa 1 mil på nyårsdagen, en väldigt bra start på det nya året. Det är 5:e löpningen på nyårsdagen på raken.
Näst äldsta sonen hade jag som springsällskap och ett soligt väder. Jag springer inte så snabbt så det blev en lugn löpning för sonen som är väldigt duktig löpare. När vi sprang förbi hemma för att springa drygt en halvkilometer till för att få ihop 1 mil träffade vi på Sigge som var väldigt glad att se oss. Han hängde på riktigt bra den sista biten. Han gillar promenader med matte och hussar.
När vi var vid Hubbokyrka var jag tvungen att pausa min klocka för att hälsa på en Corgihund. Jag har växt upp med en fantastisk hund av den rasen så det är så kul när jag ser en sådan hund. Det är inte varje dag. Den här hunden var en Welsh Corgi Cardigan, den hunden jag hade var en Pembroke.
När jag skulle starta min tidtagning igen så råkade jag spara den och fick starta en ny så därför tog jag Niklas tidtagning istället så 1 mil blev samlad på samma. Efter en stund fick vi stanna igen och heja på min jobbarkompis hund.
När vi kom hem var Siri inne i uterummet och blev glad att se oss. Hon förstod inte att vi inte kunde komma in genom de låsta glasdörrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait