Ännu grävbart

Idag har jag varit ut och grävt ner två hinkar med bokashi. Jag hoppades på att kunna gräva ner i pallkragarna i köksträdgården och vid altanen och det gjorde det. Fortfarande mjukt i jorden.
Det finns några pallkragar som var tömda på grönsaker, men ännu inte blivit jordförbättrade så perfekt att jag kunde gräva ner bokashi i dem. Jag vill ha så många som möjligt färdiga innan tjälen och vintern kommer. Jag hade tänkt så morötter i en av dem, men hann inte med det då jag behövde gå in och börja med dagens lunch och så ville jag förbereda smördegsknyten till julbordet när ugnen ändå var igång med dagens lunch. Gäller att spara på den dyra elen och slippa värma upp ugnen vid två tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait